Birimlerimiz

Şbt

Üçler Ortaokulu, Üçler beldesindeki Karahasanlı köyünde ( Karahasanlı Mahallesi ) kurulmuştur. Okul Toki 800. Yıl konutlarının hemen yanındadır. Okulumuz adını Karahasanlı , Çakmak , Yenişafak mahallelerinin birleşmesinden almıştır. Bölge insanının geçim kaynakları, hayvancılık, tarım , hizmet sektörü ve fabrikalarda işçiliktir. Ulaşım belediye otobüsleri ile sağlanmaktadır.Üçler İlköğretim Okulu 2001 yılında eğitim öğretime başlamıştır. Okul binası son derece modern yapıda olup aynı zamanda kapalı spor salonu olan nadir okullar arasındadır. Okulumuz 23467 m2alan içerisinde 1707 m2'den ibaret olup 32 derslik, 2 fen laboratuarı, 1 BT sınıfı, Çok Amaçlı Salon, sığınak, öğretmen görüşme odalarından oluşmaktadır. Ayrıca okulumuzda kütüphane bulunmaktadır. Okulumuz 16 iç ve 16 dış olmak üzere 32 adet güvenlik kamerasıyla izlenmektedir.