Üçler Ortaokulu

Karahasanlı Mah. 2027 Sokak No1
Vizyon
VİZYONUMUZ Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ilimizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak.
Başarılar
OKUL ; 2015 , 2017 ve 2019 Yıllarında Ülke genelinde yapılan SBS , TEOG ve LGS Sınavlarında TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI çıkarmıştır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
09:00- 15:15
Kalorifer (Doğal Gaz)
Özel Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir Merkezi - Merkezefendi / Karahasanlı Mah.
10 KM