DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Üçler Ortaokulu

Kas

Velilerimiz yukarıda belirtilen gün ve saatte öğretmenlerle görüşme yapabilecektir.Zorunlu olmadıkça bu saatler dışında öğretmen veli görüşmesi olmayacaktır.                                                                                Görüşmeler Kütüphane Odasında yapılacaktır.

ZEKA OYUNLARI KULÜBÜ:

Nis

MERKEZEFENDİ İLÇESİNDEKİ TÜM EĞİTİM KURUMLARI İŞBİRLİĞİ  İLE HATAYDA YAPILACAK OLAN ANAOKULU İÇİN SİZLERİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUZ.

/meb_iys_dosyalar/20/01/745328/dosyalar/2023_04/12125243_DEPREM-MERKEZEFENDI-MEM_compressed.pdf