Ock

Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz  İlkay BEREKETLİ tarafından,   8. Sınıf çocuklarına,Okulunuzun Logosunun ve Ambleminin nasıl olmasını istersiniz? soruları sormayı devam ediyoruz?Bakalım yeni tasarımlar nelermiş...?

Kas

Velilerimiz yukarıda belirtilen gün ve saatte öğretmenlerle görüşme yapabilecektir.Zorunlu olmadıkça bu saatler dışında öğretmen veli görüşmesi olmayacaktır.                                                                                      Görüşmeler Kütüphane Odasında yapılacaktır.

Eyl

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YENİ PROGRAM .

Eyl

Bizler bu defa da  “Cambridge’deyiz”. Üçler ortaokulu 6/C sınıfı ,İngilizce öğretmenimiz Aybike ERTEKİN rehberliğinde , bu yıl katıldığı dört temel beceriyi kapsayan, dünyanın önde gelen, en popüler ve en geçerli  öğrencilerin ingilizce becerilerini dünya çapında binlerce kuruma başarıyla kanıtlamalarına yardımcı olan  sınavı” Cambridge Assesment”da movers düzeyinde çok güzel başarılara  imza attı .Sınavda öğrencimiz Talha Behzat DİNSEVER  de tam puan aldı.

Sertifikalrını almaya hak kazandılar.Sertifikalar en kısa zamanda gelecektir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılını açtık. Biz öğrencilerimizi öğrencilerimiz de bizi çok özlemişler. Yeni eğitim öğretim yılı kazasız,belasız, sağlıklı günlerde hepimize hayırlı olsun....

Eyl

08.09.2023 TARİHİNDE DYK HAZIR BULUNUŞLUK SINAVI YAPILACAKTIR.

Tem

Bakanlığımız, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün, 15. Uluslararası MEB Robot Yarışması;

Endüstriyel Robot Kol, Çizgi İzleyen (Temel Seviye), Çizgi İzleyen (İleri Seviye), Hızlı Çizgi İzleyen, İnsansız Hava Aracı (Mini Drone), Mini Sumo, Tasarla-Çalıştır, Yumurta Toplama (Caretta Caretta), Labirent Ustası, Tozkoparan Robot (Temel Seviye), Serbest Proje ve Temalı kategorilerine ek olarak bu yıl ilk defa Su Altı Aracı (ROV) ve Otonom Araç kategorileri de eklenerek 14 (on dört) kategoride gerçekleştirilmesi  planlanlanmıştır.

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının Uygulama Kılavuzu,Yarışma Afişi, İş Kalemleri ve Kategori Kılavuzlarına ait dokümanlar aşağıda linklerden ulaşılabilir olup Genel Müdürlüğümüzün http://robot.meb.gov.tr/   internet adresinde de yayınlanmıştır.

Uygulama KLavuzu İçin Linke Tıklayınız /meb_iys_dosyalar/20/01/745328/dosyalar/2023_07/05154523_UYGULAMA-KLAVUZU.docx

Click to reach the poster /meb_iys_dosyalar/20/01/745328/dosyalar/2023_07/05154523_ROBOT-CONTEST.pdf

Afişe Ulaşmak İçin Tıklayınız /meb_iys_dosyalar/20/01/745328/dosyalar/2023_07/05154749_ROBOT-YARISMASI.pdf