Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Şeymanur TOPÇU sınıflarına girdiği dersliklerde (5/G 5/H ve 6/B) öğrencileriyle birlikte kitaplıklar oluşturdu. Öğretmenlerimize bu güzel çalışması için teşekkür eder öğrencilerimize de güzel okumalar diliyoruz.

Kas

18 ve 21 Ekim tarihlerinde okul Rehber öğretmenimiz Perihan Çalışkan tarafından 8. Sınıf öğrencilerimizin üst öğrenim kurumlarını tanımaları hem de LGS için motive olmalarını sağlamak amacıyla '' Liseleri Tanıyorum'' gezisi düzenlenmiştir.

Gezide öğrencilerimize sınıf rehber öğretmenleri :

8/A Nevra Zeybekçi

8/B Fatma İçöz

8/C Nurgül Seyis

8/D C. Esra Demirdöğer

8/E R. Emre Duman

8/F Hakan Demirel

8/G Yasin İzci eşlik etmişlerdir.

Erbakır Fen Lisesin de mezunlarımızdan Melek Ceylin Demirel , Sude Şentürk ve Numan Ölmez ;  İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesinde rehber öğretmenleri ve mezunlarımızdan Ebru Er; Merkezefendi İmam-Hatip Fen ve Sosyal bilimler lisesin de mezunlarımızdan Burak Alkışcı ve rehber öğretmenleri ; Lütfü Ege Anadolu Lisesinde okulun rehber öğretmenleri bizi karşılayıp okulun tanıtımını yapmışlardır.  Mezunlarımız aynı sıralardan geçtikleri arkadaşlarına sunum yapıp sorularını cevaplayıp okulu gezdirmişlerdir.

Ekm

6/E SINIFI, FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ HASİBE AVŞAR'IN YÖNLENDİRMESİ İLE ATIK MADDELERDEN İNSAN İSKELETİ VB. MATERYALLER YAPTILAR. ÖĞRENCİLERİMİZ İNSAN ANOTOMİSİNİ YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR. ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDER, ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ...

Ekm

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğumu programımız Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.  Okul Müdürümüz Sedat ANDİÇ günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından, Cumhuriyetimiz için yazılan şiirleri dinlenildi. Öğrencilerimizin verdiği konserin ardından programımız sona ermiştir.